Головна » 2017 » Грудень » 13 » День фізичної культури
2:33 PM
День фізичної культури

З 7 по 15 вересня в Пристромській ЗОШ  проходив тиждень фізичної культури та спорту. Його організував і провів вчитель фізичної культури Тесля Ю.М. В рамках цього заходу відбулося святкування дня фізичної культури.  Свято  було розпочато із олімпійського уроку. Учні школи зустрілися з відомим в районі спортсменом – ветераном  Димою А.М. Він розповів учням про свої спортивні досягнення та успіхи. Після цього Анатолій Миколайович провів практичне заняття з усіма бажаючими учнями.

Наступним етапом було проведено змагання у підніманні гирі серед юнаків 10-11 класів (16 кг.) та 8-9 класів (7 кг), а дівчата 8-9та10-11 класів змогли позмагатися в стрибках зі скакалкою.

Переможцями та призерами стали :

серед юнаків 10-11класів: І місце – Добровольський Богдан – учень 11 класу, ІІ місце – Маковий Артур (10 клас), ІІІ місце отримав Примак Євгеній (9 клас); 

серед учнів 8 - 9 класів: І місце – Костюченко Максим (8 клас), ІІ місце – Займидорога Сергій (9 клас), ІІІ місце зайняв учень 9 класу Лапа Анатолій.

У змаганні  по стрибках зі скакалкою серед дівчат 10-11 класів І місце отримала Рафальська Карина (учениця 11 класу), ІІ місце – Фещенко Марина (учениця 8класу) і ІІІ місце отримала Хвищук Яна (8клас).

По закінченню свята відбулося нагородження грамотами та грошовим заохоченням. Призовий фонд забезпечив Дима А.М., вручивши учням за І місце -100 грн., ІІ-ІІІ місце - по 50 грн.

 

                                                                                                                 

    

Переглядів: 335 | Додав: taniua23 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar