Головна » 2018 » Травень » 9 » Нагородження переможців ІІ Міжнародної гри "Sunflower -2017" із зарубіжної літератури
12:28 PM
Нагородження переможців ІІ Міжнародної гри "Sunflower -2017" із зарубіжної літератури

Нагородження переможців ІІ Міжнародної гри "Sunflower -2017" із зарубіжної літератури

Учні Пристромської школи у 2017-2018 навчальному році вперше взяли участь у ІІ Міжнародній грі «Sunflower» із зарубіжної літератури, яка відбулася 30 листопада 2017року під керівництвом вчителя зарубіжної літератури Смілої Ганни Сергіївни.

    Участь у конкурсі дозволила виявити і розвинути творчі здібності, сформувала навички аналізу літературного матеріалу, а також допомогла учням удосконалити роботу з тестовими формами контролю навчальних досягнень.

Гортаючи сторінки книжечок із завданнями, діти захоплено згадували рядки улюблених творів, задоволено усміхались, впізнавши добре знайомого персонажа, зосереджено згадували засвоєний матеріал і щиро раділи, коли влучна відповідь виринала у думках. Здавалось, що діти не просто виконували завдання, а й самі ставали героями казкових та містичних персонажів. Кожен сповнився Надією і Любов’ю до великої літературної спадщини і мудрого Слова.

Після закінчення учасники гри «Sunflower» ділилися своїми враженнями і з нетерпінням чекали своїх результатів.

3 травня 2018року на шкільній лінійці директор урочисто вручив переможцям конкурсу дипломи та подарунки, а учасникам – сертифікати.

У конкурсі участь приймало 9 учнів з 5-6 класів.

       Переможцями стали 7 учнів: Сітніченко Маргарита, Колеба Тетяна, Бобровник Марія, Іващенко Аліна, Матусевич Максим, Дзецко Станіслав, Рубан Артем.

      

 

Заступник директора з виховної роботи Сміла З.Г

Переглядів: 351 | Додав: Fairy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar