Головна » 2019 » Січень » 24 » Щедра годівничка
3:31 PM
Щедра годівничка

Акція «Щедра годівничка» в Пристромській ЗОШ І-ІІІ ступенів

Зима для птахів – це велике випробовування. Птахи, які залишаються зимувати, сподіваються знайти харчі, що залишилися з літа. Але сильніморози та сніги дуже ускладнюють пошуки їжі. Саме тому, учні Пристромської ЗОШ І-ІІІ ступенів активно приймають участь в акції «Щедра годівничка».

     Цього року, в рамках Тижня біології та природознавства, юні захисники природи оформили виставку малюнків та інформаційних матеріалів «Пернаті зимувальники України». Біля  кожного зображення птаха діти розмістили інформацію про особливості його способу життя та харчування взимку.

  

 

     Першими відвідувачами виставки стали учні 5 класу. За матеріалами виставки для них був проведений урок природознавства «Допоможемо зимуючим птахам».  Всі ознайомились з плакатом «Щедра годівничка», на якому розміщені поради щодо виготовлення годівничок з підручних матеріалів, описані основні види поживи, які можна використовувати в зимовій підгодівлі птахів. Діти пообіцяли, що в їхніх садках буде по декілька таких годівничок. Урок продовжили на шкільному подвір’ї, де діти підсипали смачних зернят у годівнички, які розвісили ще на початку грудня.

 

            За активну участь в організації виставки вчитель біології дякує таким учням: Кіндратенку Артуру, Іващенко Аліні, Колебі Тетяні, Сітніченко Маргариті, Сясько Вікторії, Шелкович Мілені, Базяк Лілії, Захарченко Дарині, Костюченку Максиму, Мазур Оксані, Небрат Катерині, Займидорозі Сергію, Коваленко Тетяні, Романенко Анастасії.

     Запрошуємо всіх учнів школи до участі в акції Щедра годівничка». Зимуючі птахи потребують нашої допомоги!

 

 

Переглядів: 386 | Додав: taniua23 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar